torsdag, november 29, 2012

glad jul




Sorry har inte tid att besöka bloggie just nu. Jag har fullt upp med att beställa hem sista shoppingen inför resan, packa, skicka alla julkort (som även detta år är beställda från fina printwithvings) och skicka alla presenter till vänner och släkt som vi inte träffar till jul. 

Men viktigast kanske är att finnas till för min underbara lilla 1åring som denna vecka ska få sin nya pulka och hinna upptäcka snön innan vi reser till solen och värmen. 

Därför vill jag önskar er alla trevlig 1,2..3 och 4e advent. 
God Jul & Gott Nytt År. 
Ha en fin vinter, 
kram J

Jamie Olivers julmat





sjuan (gamla tv4+) sänds ikväll kl.21:00 först programmet av Jamie Olivers julmat, i 12 nya program kan vi inspireras av hans brittiska recept. På jamieoliver hemsida finns gördetsjälv-tips för den pysslige som vill ge bort matiga julklappar. 




foto: jane & jamieoliver.com

tisdag, november 20, 2012

girl it´s your birthday



Idag den 20 november är det min födelsedag, hurra hurra hurra för mig idag! Haha

I år väljer jag att bara fira med min fina man & son, inget partaj. Bara en stilla familjemiddag, 3rätter plus en vit choklad mousse tårta (har jag blivit lovad) Jejj.. längtar tills jag får öppna presenterna.

onsdag, november 14, 2012

tror ni på...

änglar, spöken eller andar? Personligen saknar jag många utan mina familjemedlemmar som gått bort av hög ålder eller pga 2a världskriget. 

Det är så ledsamt och vissa av dom tänker jag på nästan varje vecka, som min farmor tex som jag så gärna hade velat träffa. 







Senaste tiden har jag börjat fundera på min egna tro på andevärlden, det som startade tankegångarna var nog faktumet att många oförklarliga saker har inträffat när jag har varit ensam hemma med min son. Kanske är det bara våra skyddsänglar som har fullt upp...kanske.

onsdag, november 07, 2012

Winston 1år



 
I helgen som gick fyllde vår finaste lille man - 1år. Vilket firade stort med massa fina släktingar, roliga sötsaker och presenter. 






Vi bjöd på valnötstårta där födelsedagsljuset var en blå isbjörn från Packhuis Oost eftersom dessa inte längre tillverkas passade jag på och shoppade även ett lejon till framtida fester.

Igelkottstårta med små igelkottsbarn (chokladbollar med chokladströssel som taggar). På bordet fanns även snöbollar (chokladbollar med vit choklad) och vaniljkakor med färgglad kristyr i form av 1:or och vilda djur.


 

Dekorerade hemma med heliumfyllda ballonger (köpte en stor tank helium till W´s dop) granar, löv, svampar, nötter, minipumpor och pompoms. 

Hade en sida av rummet som var isblå och vit som ett vinterlandskap medan den andra var grön som en höstskog. Alla tyckte att de vart fint men viktigast av allt så vart Winston väldigt glad och ville titta och peka på alla djur och löv.

tack för att ni tittar in...





Jag är så glad över att ni fortsätter tittar till bloggen, förlåt att det kommer så få uppdateringar nu. MEN...det är har varit så mycket att organisera senaste tiden. 

Ska man vara en riktigt bra mamma & fru krävs att man anstränger sig och lever ett rikt familjeliv. Ibland då och då kommer en uppdatering, så tack för besöket hoppas du tittar in snart igen. Kram J