torsdag, augusti 12, 2010

semestern i Polen



Det blev ingen uppdatering under vår semester "sorry about that", men vi hade så mycket att hinna med och göra precis hela dagarna, och varje kväll hade vi stora familjemiddagar hemma hos min bror eller pappa. Nu är vi hemma igen från vår resa till Polen och jag är så glad för all tid jag fick tillsammans med min familj i Gdańsk.




Vi gjorde även lite roliga egna utflykter, ett besök på Europas största medeltida borg Malbork (ser nästan ut som Harry Potters skola), promenerade på Montekasinogatan (dagtid den längsta shoppinggatan i Sopot, som till kvällen förvandlas till en gata fylld av nattöppna restauranger och coffieställen) och vidare därifrån ut på piren Molo. Shopping är alltid ett måste när vi är här och denna gång var inget undantag.



Nu väl hemma igen njuter vi av att bara vara "just hemma i vårt hus", ligga på gräsmattan och läsa. Planerar också att umgås med vänner grilla någon kväll och kanske hinna med en bio. Ska även åka ner till min mans moster hus på Öland innan vi åker utomlands snart igen.
foto:jane, malbork, gdanskmiasto

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar