lördag, april 30, 2011

påskhelgen



Har bara inte hunnit med att dela med mig av påskbildern, så här kommer lite blidregn.

Under påskhelgen var vi på dop i Köpenhamn hos familjen och blev faddrar till ytterligare en liten. Vi hade 3 härliga och otroligt varma dagar (21-22°c) och dopet blev lyckat utan gråt från lillkillen Marcus som var hur duktig som helst hela dagen.




Tyvärr hade vi verken tid eller möjlighet att shoppa denna resa, alla butiker var stängda under påskhelgen. Men lite fönstershopping hann vi med, här en antikaffär på Store Strandstræde precis runt hörnet om Nyhavn. Men hade den varit öppen hade nog både en och två saker följt med mig hem. Suck



Som alltid på påsken finns årets påskäggskollektion från Royalcopenhagen presenterad, och jag kunde bara inte gå förbi utan att stanna till och beundra dukningen.



Måste bara visa er den fina inredningen som finns i ankomsthallen på Arlanda just nu, hur cool är inte soffan formad som ett rullband, och kudden i form av en resväska? Gillade lövdekorationen som blev som en avskiljare mellan "soffrummet" och butikerna och övriga utrymmen. Fint, skört men ändå kraftfullt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar