onsdag, december 28, 2011

mellandagarna

Hoppas ni har haft en fin jul med era när och kära och god fortsättning!
Nu är det mellandagarna och min man är och arbetar, så jag hänger med sonen W, och idag lyckades jag för 1a gg på mycket länge att få en stund över till att uppdatera bloggen.

I år har vi firat 24-25e dec med våra Mammor och vår underbare lille son, den 26 var vi äntligen själva gäster hemma hos svärfar ute på Drottningholm det var härligt att bara få sitta ner och njuta av mat & dryck och slippa vara värdinna.

Men mycket vill ha mer, så nu längtar jag tills jag hittar en stund till att läsa om alla gratulationskort som vi fick efter förlossningen i November och kanske hinna bläddra i senaste Sköna hem jul edition.Årets julkortsskörd innehöll många fina julkort som jag hängde upp i fönstren i matsalen. Är faktiskt lite stolt över att ha hunnit med att skriva, pyssla ihop och skicka över 30 julkort till släkt och vänner i år med en nyfödd på ena armen. Älskar att få och skicka julkort!

Ikväll börjar jag fundera på vad jag ska duka fram till mig & maken på nyårsbordet, skaldjur och vilt blir det troligen...
foto: jane

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar