lördag, augusti 14, 2010

Formex hösten 2010


Just nu pågår höstens fackmässan Formex för Nordisk inredningsdesign, denna designmässa anordnas varje år i januari och augusti. Denna gång är det ca 850 utställare som visar upp sina produkter för ca 24 000 nationella och internationella fackbesökare.


Har du en inbjudan eller kontakter till att kunna besöka mässan, tycker jag absolut att du ska göra detta av ren inspiration (dessvärre kan man inte handla något om man blir kär i en produkt). Själv brukade jag alltid vara på Formex hela fredagen dvs första dagen mässan gick, när jag arbetade för Sthlm Mässan. Då är alla montrar fina och orörda och alla utställare pigga, glada och pratsamma.

Visar för er lite fint "smått & gott" gillar verkligen alla färgerna och den shabby-moderna stilen. Allt är så finfint, hur kul är inte t ex stickkorgen gjord av lampskärmar och lampformar? Porslinet nedan av Berghs studenten Sudarat Persson, gillar det "uppdaterade mönstret".


Jag hade definitivt inte tackat nej till att slå sig ner i någon av dessa två gulliga fåtöljer nedan, väldigt fint stylat.


Tips, besök Formex magazine online också för att läsa lite mer roliga mässnyheter.
foto: jane & formex

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar