lördag, oktober 02, 2010

Höstmarknad hos Zetas trädgård

Den 2-3 oktober pågår höstmarknad på Zetas trädgård, och vi kommer som varje år att besöka den på söndagen för att titta på utbudet av höstsortimentets växter, titta runt bland alla utställarna. I år finns arboister från Nordic Tree Care tillgänliga för alla som har frågor kring beskäring och trädvård.

Kan varmt rekommendera ett besök på Zetas som förutom växter och trägårdsutrustning har försäljning av inredning, möbler och krukor. Desstuom finns här ett mysigt men tyvärr ofta välfyllt café (vilket aldrig har stoppat oss från att ialf stå i kö, det är SÅ värt det), ha.
I boken Zetas Trädgård har författaren lyckats fånga den där speciella känslan som alla som besökare trädgården får uppleva. Inspiration, lust och sinnlighet men precis som i trädgården får man i boken handfasta konkreta odlingsråd.


Hela trädgårdsåret finns med och varje månad har ett helt eget kapitel. Trots att boken bara är från 2003, har det utgått ur sortiment på alla bokbutiker jag har varit i kontakt med (konstigt nog). Däremot hittar jag fler ex. på bokbörsen

foto: zetas, prisma

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar