söndag, oktober 10, 2010

lördag & söndagDenna helg har vi hunnit med mycket trevligheter, i går lördag var vi på Östasiatiska Museet tillsammans med min Mamis och bror och såg utställningen Kinas terrakottaarmé. Fast utställningen är ju ijuförsig i bergrummet under själva museet, vilket kändes mycket passande för just denna utställning. Efteråt på kvällen bjöd jag familjen på asiatisk mat, väldigt passande. Ha.
Idag söndag träffade vi våra vänner för en solig höstpromenad och sedan en brunch på Haga Forum. Betyget på Haga Forum blir inte högt, maten var ok men absolut inget speciellt och absolut inte värt ett andra besök.

Jag skulle personligen ha svårt för att rekommendera denna restaurang, just på grund av att det var väl kaotiskt, med osäker personal, stundvis tomma fat och som sagt väldigt högljutt surr i lokalen l.j.u.d.n.i.v.å.n. rent ut sagt hemsk.

Nej då var Park Hotell´s brunch som vi provade i våras, amazing och väl värd ett besök snart igen.
foto:jane

1 kommentar:

 1. Hej Jane,
  Ge oss gärna en "andra chans".
  Fr.o.m. förra helgen har vi gjort om brunchen helt. Tagit åt oss en hel del synpunkter från våra gäster. Utökat med roliga saker på både varm,- kall-, och desertbuffé.
  Välkommen!
  //Kalle som jobbar på Haga Forum.

  SvaraRadera