söndag, februari 13, 2011

conscious collection för hela familjenPrecis som förra årets The Garden Collection har h&m denna vår en ny grön kollektion "Conscious Collection" gjord av återvunna material. En qute detalj är att kollektionen innehåller plagg för hela familjen.
14e april finns kollektionen tillgänlig i butik och personligen är jag kär i dessa 5 damplagg.


Blekrosa topp 299kr & kläning för 399kr i återvunnet polyester, offwhite kort kläning med korsettliv & kupor 399kr i återvunnet bomull, kläning med guldfärgad kjol och ljus överdel 399kr i återvunnet polyester. Slutligen en grå tisha i återvunnen bomull som blir din för 99kr.
Dessa fyra plagg är favoriterna som jag ska titta på till maken, tisha 99kr, skjort 249kr, kavaj 299kr, byxa 299kr alla i ekologisk bomullsblanding. Snyggt och ser härifrån välskräddat ut.


För flickor, en kläning och topp, för 99kr. För pojkar, byxor 99kr, två snygga tishor, 99kr för tigern och 79kr för skalbaggen, samtliga plagg i ekologisk bomull. Samligt plagg är mina favoriter, är du nyfiken på hela kollektion så finns det många fler plagg att titta och sukta efter på hemsidan.
foto: jane, h&m

2 kommentarer:

 1. Söker desperat efter den blekrosa klänningen inför mitt bröllop. Köpte du en? Vilken strl? Kan man hyra den kanske? (jag är inte knäpp, lovar) =)
  svara gärna med andra tips på hur man kan få tag i en om du vet (malmjosephine@gmail.com)

  Tack =)

  SvaraRadera
 2. Hej Josephine, nej tyvärr köpte jag aldrig klänningen. Vilket jag lite nu i efterhand ångrar, den är wounderful.

  Kan bara ge dig tips om att söka på tradera efter den, det finns idag när jag söker på Conscious Collection rätt många träffar -dock ingen på din klänning. Men kanske om man provar söka på antigen Conscious Collection eller h&m så dyker den plötsligt upp till försäljning.

  Lycka till och hoppas du får ett underbart bröllop..&grattis i förskott!

  mvh J♥

  SvaraRadera