fredag, februari 11, 2011

frimärken »-(¯`v´¯)-» amore
vad passar bättre än att vi sneglar lite på postens frimärken med kärlekstema, nu när vi har tittat på alla hjärtans vykort. Frimärkena ovan heter "tillsammans" och gäller för inrikes kort och brev. Vem skulle inte smälta om man fick ett brev frankerat med hjärtantulpaner eller förälskade svanar?

En pussmun är ju alltid söt om du är kär eller vill skicka en puss till någon, som på detta svenska inrikes frimärke "pussmun".

Inför St:Valentine varje år kan man handla frimärken "sealed with a kiss" som pryds av någon kändis pussmun och autograf. Det är US.Mail som i samarbete med zazzel tar fram dessa.

Ett par av kändisar som har ett eget frimärke är: Loretta Swit ,Carrie Underwood, Rachel Bilson, Gene Simmons, Gloria Estefan, Margaret Cho, Wendie Malick, Jason Mraz, Charlotte Ross, Kimora Lee Simmons, Amy Smart, Michael Sorvino, Persia White och Jessica Alba.


Extra plus är att 20% av intäckterna från frimärkerna går till Humane Society of the United States, vilket bara får mitt hjärta att smälta. Awh en puss till djurens bästa, va fint.
foto: jane &zazzel, posten

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar