tisdag, oktober 25, 2011

finsk inredning
Gillar den nya finska designbutikens zelected by houz´s hemsida som jag nyligen upptäckte, en trist sak bara...det går inte att handla deras produkter online eller i butik.

Suck... nej istället måste man boka in ett houseparty med en värdinna (tänk tupperware). Så synd, nu använder jag mig av deras katalog för inspiration och försöker hitta produkterna i andra butiker istället. Deras stil liknar Walther & Co som man också inte kan handla på deras hemsida, utan måste jaga runt efter på nätet, lite dumt så...Julkatalogen innehåller mycket fint, gillar väggen med klockan, bokstäverna samt alla familjefoton. Funderar på att sno idén till en vägg i hallen som jag tänker göra om här hemma. Hm...fint.
foto:jane& zbh

2 kommentarer:

 1. Hej Jane!

  Mitt namn är Malin och jag är säljare för Zelected by Houze i Sverige (ZBH finns ju både i Sverige och Finland!). Det är inga problem att handla utan att behöva ha party. Jag har flera inbokade och kan lägga din order på en annans party. Du får det hemlevererat direkt till din post och betalar bara frakten! Mejla gärna mig på malin.norgren@zbh.se för mer info så hjälper jag dig gärna att handla! Mvh Malin

  SvaraRadera
 2. Hej Malin, härliga nyheter som gör mig jätteglad. I katalogen finns en rad fina produkter som jag är nyfiken på att handla hem till denna jul.

  Jag mailar dig, tack för att du hörde av dig!
  mvh J

  SvaraRadera