lördag, maj 15, 2010

besöket hos bemz
För två veckor sedan var vi på bemz inspirationsbutik på Odengatan i Sthlm och jag rekommenderar verkligen ett "inspirationsbesök" till butiken.

Förutom färdigsydda överdrag i många olika kvalitéer och färger till Ikeas möbler, säljer även butiken sina tygerna som metervara. Därmed kan du alltid komplettera din möbel med
kuddar eller ett matchande överdrag till någon annan möbel i ditt hem.

Tygproverna som jag lånade hem var alla designade av Katarina Wiklund, alla i Panama Cotton. Denna gång valde vi att först och främst titta på vita, blå och gråa färgtoner.


Personligen blev i väldigt glada över att denna möjlighet finns, detta innebär att vi nu kan handla tyg till vår stora fotpall (som vi använder som soffbord) jejj lycka. Dessutom är detta en av Stockholms absolut trevligaste butiker, med kunnig personal och stort utbud.


Till sist blev jag förtjust i kulören dusty rose, så lovely. Har bestämt mig för att handla hem två vita överdrag, men dessutom handla hem tyg i kulören "dusty rose" till fotpallen. Fotpallen får bli vår lilla färgklick på den annars helvita vinden. Snyggt.
foto:stresslessinlasvegas, athenadreams.typepad.com,

2 kommentarer:

 1. vilka fina moodboards/kollage du har satt ihop av våra tygprover och de underbara bilderna! Perfekt färgmatchning. Det kommer bli så fint med vita soffor och det svagrosa bordet/pallen.

  kul att du tyckte om vår butik!

  mvh

  Sara från Bemz

  SvaraRadera
 2. Hej Sara, kul att ni tittade förbi och jättetack för fina komplimangen.

  Jag gillar som sagt allt med er butik och hemsida, så bäst.
  mvh Jane

  SvaraRadera