söndag, juli 29, 2012

OS mode London 2012 - sverige vs jamaicaUnder hösten 2011 röstade Radiosportens lyssnare fram friidrottaren Carolina Klüft och skytten Ragnar Skanåker som de svenska guldolympier som de ville se hedras att bli frimärksmotiv - lagom till 100-årsfirandet av OS i Stockholm 1912. Finns att handla på postens hemsida just nu.


Hörde på radion idag att den svenska OS truppen uttalade sig negativt om andra länders still och gav rätt låga mode-poäng till många. Intressant... för personligen tycker jag att Sverige inte direkt har någon still överhuvudtaget.

Tråkigt med alla våra otroliga Svenska modeskapare att det är det kinesiska varumärket Li-Ning som både designat och tillverkat kläderna, vilken miss.


Däremot gillar jag Jamaicas OS kläder, alote. Här kan vi tala om att jamaicanerna kommer att tävla med still. 

Cedella Marley (Bob Marleys dotter) har i samarbete med Puma tagit fram kollektionen One Love som är namngiven efter pappa Bob Marley musik, Iron Lion Military Jacket, Buffalo Soldier Button Down och Satisfy My Soul Women´s Jacket 

Delar av kollektionen One Love finns redan nu i butik. Vilket är fab och jag måste få gratulera Jamaica för deras val av modeskapare och att de tar chansen att verkligen synas på ett mycket snyggt sätt. Congrats...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar