onsdag, juli 21, 2010

stjärnorna på slottet 2010

Den 13 juli avslutades den senaste inspelningen av 2010års "stjärnorna på slottet som kommer att sändas under vinter 2010/2011. Årets stjärnor är, skådespelarna Marie Göranzon, Ulf Brunnberg och Dan Ekborg samt musikerna/kompositörerna Monica Dominique och Niklas Strömstedt.

Konceptet för programmet är som vid tidigare säsonger, varje ny dag bestämmer dagens stjärna de aktiviteterna eller upplevelsen som hon eller han vill bjuda de övriga stjärnorna på. Det kan vara något som ligger stjärnan varmt om hjärtat eller något man förknippar med dennes karriär. Stjärnan är även värd eller värdinna vid måltiderna och dagen avslutas med den klassiska middagen där allt kan hända, eller i varje fall sägas. Kökschef under slottsveckan blir som tidigare somrar stjärnkocken Ulf Wagner.


För min egna del är det egentligen bara Ulf Brunnberg som känns spännande och lockar, men jag hoppas att jag har fel och blir glatt överraskad.
foto:svt

2 kommentarer:

 1. Oj, orkar inte med de där "stjärnorna", blev så besviken på hur löjligt Jonas Gardell betedde sig. Fast det är typ det enda jag sett och borde väl inte döma ut en serie bara för det;-)

  SvaraRadera
 2. Hej Karin!
  Jag håller med Gardell var lite "too much" men serien i övrigt är faktiskt riktig underhållande.
  Man får en liten unik inblick i stjärnornas liv - vilket är kul. Jag gillar konceptet jättemycket önskar bara att det varannan gång/år kunde vara lite yngre stjärnor som kanske är 20-30+
  mvh J♥

  SvaraRadera