tisdag, augusti 31, 2010

ny lampa




Hela förra året hade jag detta lilla hus som lykta (för värmeljus) i vår hall tills jag tröttnade och istället ställde upp welcome-lycktorna som står där idag. Lilla huset inhandlades för länge sedan och har hängt med ett tag.

Blev därför glad när jag hittade huset som
bordslampa hos Ellos i vit eller svart lackerad plåt i två olika storlekar och med glödlampa.



Denna lampa är så "vi & vårt hus" så nu funderar jag bara om jag ska handla ett par vita eller en av båda färgerna? Allt beror ju på vart i huset vi ska ha dessa, i vår hall där vi har valt endast svarta detaljer skulle den svarta bli superfin. Jag fortsätter att fundera en stund till, sen slår jag till...

foto: jane & ellos

3 kommentarer:

  1. Hej Jane!

    Jättefina båda två och jag tror att båda två färgerna skulle säkert passa in hemma hos er. :) Vi har två zinkhus (som man kan ha värmeljus i) från danska Walther & co. Men hade jag inte haft dem så hade jag shoppat två stycken vita bums.

    KRAM Mirva

    SvaraRadera
  2. Hej Mirva!
    Åh jag vet, funderar fortf hur jag ska göra.Ja ja i värsta fall får jag väl skicka hem den svarta. Tack för rådet, det är alltid skönt att få dina smakråd, kram J♥

    SvaraRadera
  3. Hej Jane!

    Det stämmer fint, jag har dåligt med tid sedan jag började jobba 100% i februari och det speglar sig i besöken på nätet.

    Klicka in dig på swappen så har du tre kategorier där - köp - byt - sälj

    Lycka till!

    KRAM

    SvaraRadera