måndag, januari 17, 2011

mellandags shoppingNormalt brukar jag inte handlat något på mellandagsrean - lagerrensningar ger så sällan något riktigt bra. Men i år har jag klickat mig runt inom inredning och mode och hittat ett par fynd.

Denna fina puderrosa klänning, har fått flytta hem till mig. Jag är fortf lite förvånad över att denna klänning med axelvaddar av nejlikor-liknade tygblommor fanns med i vinterkollektionen.

Skorna flyttade in oktober denna vinter, men väskan (som jag skrivit om tidigare) kom hem i ett av de sju paketen och den är min nya favorit, lagom stor och i jättefin mjuk mocka. Tycker dessutom att färgerna i skor & väska, matchar varandra fint, de är nästa ton i ton (om man ska vara petig - och det ska man väl?!).

Mina nya svarta Hunter Lace Wellies är inte ett mellandagfynd, och visst det är tidigt på säsongen för gummistövlar. Men nu är dessa skönheter mina och vårens plask och slask får mer än gärna komma. Speciellt nu, eftersom hela Sthlm är en enda STOR skridskobanna (och jag ogillar det alot).
foto: jane, heppo, hm

3 kommentarer:

 1. Hej! Tack för kommentaren på min blogg om de engelska sparbössorna. Jag har köpt dem på två olika loppis för flera år sedan. Tror jag hittade "sonen" någonstans på en loppis i Dalarna. Är själv på jakt efter "far" och "dotter", men de verkar vara svåra att få tag i, tyvärr. Hittar vi fler ex kan vi ju tipsa varandra.
  Gillar din väska!

  SvaraRadera
 2. Hej du, det var en riktigt fin väska du har där. Var har du hittat den? =)

  /Jennifer

  SvaraRadera
 3. Hej Jennifer, kul att du tittar förbi.

  Den marinblå väskan är underbar och finns hos
  www.laredoute.se, men skynda väskan säljs till priset 839kr just nu (har kostat 1.400kr) så just nu börjar färgerna ta slut.
  /jane ♥

  SvaraRadera