söndag, oktober 11, 2009

adidas + star wars collection


Läste igår att Adidas har inlett ett samarbete med Lucasfilm och Star Wars inför en limited edition "the star wars collection" som kommer finnas i butiker världen över under våren 2010. Kollektionens design är inspirerade efter den galaktiska sagan med de episka karaktärerna och scenerna ur filmerna. Classic Adidas originals kommer att innehålla kläder, sneakers samt accessoarer för dam, herr och barn. Målet med kollektionen enligt Ben Pruess, marknadschef hos Adidas, är förutom en chans lämna ett unikt och annorlunda mode statement som kommer att gå till modehistorien, även ge konsumenten en möjlighet att "find the force" eller "join the dark side".

En rolig detalj är att skorna just är indelade via färg, vita för hjältarna i Star Wars och svarta för Darth och hans vänner, skorsnörernas plaständen har samma färg som karaktärernas lasersvärd. Försäljningen av vår-sommarkollektionen beräknas starta under januari 2010 och kommer att säljas hos utvalda återförsäljare samt i Adidas Orignials egna butiker. Vid
are har även Adidas en inplanerad höstkollektion med nya sportswear och sneakers. Intresset för kollektionen är tydligt mycket stort både hos Star Wars fantaster samt de lite mer sportiga fashionistorna.

foto: adidas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar