tisdag, oktober 13, 2009

belysning trädgård & balkong


Nu när det börjar bli mörkt tidigare och tidigare varje kväll är det så härligt att komma hem till ett upplyst hem och trädgård. För ett tag sedan köpte vi två stora bloompot som fungerar såväl inomhus som utomhus. Hela sommaren har vi haft dessa inomhus för att skapa mysig belysning uppe på vår vind. Men nu ska mina bloompots istället få lysa upp min entré till huset samt trädgård.

Bloompots designer
Rob Slewe med sitt företag "bloom holland" berättar att han tillsammans med designteamet alltid försöker skapa en annorlunda syn på vanliga vardagsföremål. Tycker att det har lyckats otroligt bra med hela sin serie och jag gillar verkligen de nya produkterna som nu har tillkommit till serien. Speciellt häftig är den nya "bloom daylight" som passar både den som har balkong eller trädgård.

Denna bordslampa har solceller som man laddar genom att man vänder på lampan på dagen och låter ljuset nå solcellerna, sedan på kvällen ställer man tillbaka lampan i normalläge och då lyser den hela kvällen och natten. Lampan är ca 35x16 cm och finns i fler olika roliga färger, finns att köpa här, priset 1095kr är inte heller så farligt.


foto: jane & wohnzimmer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar