tisdag, mars 02, 2010

odd molly herrkollektion - Post fire dew - del2


Fler bilder på Odd Mollys herrkollektion Post Fire Dew. Jag måste faktiskt erkänna att jag ännu inte sett något plagg ur kollektionen som jag blir inspirerad eller intresserad av att tittat vidare på. Dessutom tycker jag att plaggen vid första anblicken inte ser så välskräddade ut. Borde inte ett varumärkes första herrkollektion vara välskräddad, stilfull och framförallt kanske inspirerande?

Tycker exp. att den mörkblå jackan bara ser tråkigt och klumpig ut och jag ryser verkligen över de röda överdelarna. Men som alltid ska det bli intressant att se hela kollektionen när denna är klar och finns till försäljning i butik under hösten 2010. Som alltid i nya kollektioner finns det väl alltid ett litet guldkorn någonstans.

foto: post fire dew

6 kommentarer:

 1. Hej Jane!

  Finns det några bebis-nyheter eller? :-D

  KRAM Mirva

  SvaraRadera
 2. Hej Mirva!
  Inga nyheter men många planer, vi mailas :-)
  kramar J

  SvaraRadera
 3. Jaha :-) Tänkte bara på Binas kommentar i inlägget om sängen :-D

  KRAM!

  SvaraRadera
 4. Du har en award att hämta hos mig :-) kramar

  SvaraRadera
 5. Hej igen Jane,

  Jag säger det igen... Hur tänker Odd Molly? Så fruktansvärt fula herrkläder !!! Nej, inga av dessa flyttar in hos oss för i så fall flyttar jag hellre ut, haha!

  KRAM Mirva

  SvaraRadera
 6. Hej! Jag är faktiskt lite besviken, trodde att deras herrkollektion skulle vara finare. Men som sagt vi har ju ännu inte sett allt.
  kram j

  SvaraRadera