måndag, mars 01, 2010

nytt vs antikt - barnsäng Juno

Såg en annons på den fina danska "Juno sängen Lille Per" en riktig drömsäng för alla som har barn i åldern 0-7år. Sängen är utdragbar och växer med ditt barn. Man kan hitta den danska originalsängen ute på Blocket eller på danska auktionssajter, priset ligger på ca. 3 500-5 000 kr.Sängen finns också som nyproduktion och tillverkas av danska Sebra under namnet Kili, finns hos Systerlycklig för 6 995kr i färgerna vitt, rosa, ljusblått, ljusgrönt och gult. Modellen finns också i ny annorlunda design hos Junofurniture med sidor i plexiglas istället för de finna ribborna. Personligen gillar jag den klassiskt och antika Junosängen bäst. Så qute.Dock måste man komma i håg säkerheten för barnet också, väldigt viktigt när man köper den antika Juno att man kontrollerar att den är stabil och inte vickar samt att de avtagbara sidorna inte glappar så barnet kan klämma sig.
foto: jane, junofurniture, systerlycklig, junoseng & babybusiness

4 kommentarer:

 1. oooooch förresten underbara nyheter att du har ditt lilla bär hemma nu!

  *KRAM*

  SvaraRadera
 2. Älskar Juno.. men hittade ingen begagnad till lämpligt pris när det begav sig så tråk-IKEA fick våra slantar den gången.

  SvaraRadera
 3. Tja Bina, jag vet Juno är rätt dyr, och det är väldigt svårt har jag förstått att hitta ett orginall för under 4000kr i bra skick.

  Brukar se annonser på lite billigare orgnialsängar på Danska sidor, men då är det rätt stort renoveringsbehov på de flesta och ibland saknas delar. kram

  SvaraRadera
 4. Hej alla glada Juno-älskare!

  Jag har en Juno till salu! Kolla på min blogg www.spunk.hejdeholm.se så finns det bilder där.

  Mvh Sakletaren

  SvaraRadera