onsdag, mars 24, 2010

jon, kate plus 8

Som jag har skrivit tidigare följer jag familjen Gosselins, Jon & Kate som fick två tvillingdöttrarna Madelyn och Cara år 2000 och ville sedan ha ett barn till. De försökte och misslyckade och tog då återigen hjälp av IFV och blev gravida, men inte med ett barn, utan med sexlingarna Alexis, Hannah, Aaden, Collin, Leah och Joel födda 2004.
Nu har Jon och Kate skilt sig, skilsmässan gick igenom i December 2009. Efter många tvister har nu familjen bestämt sig för att fortsätta att filma sitt nya liv i det nya huset med alla sina 8 barn. Kate och Jon ska turas om att bo med barnen i huset varannan vecka, fast enligt en allra senaste informationen ska nya säsongen heta Kate plus 8, eftersom Jon tydligen inte längre vill vara med, hm. Kate har nyligen börjat skriva böcker om familjens liv och är just nu aktuell med boken Eight little faces.
foto: jane, picapp, amazon

17 kommentarer:

 1. Hej, vet du varför dom skilde sig ?

  SvaraRadera
 2. Hej Lovisa, enligt intervjuer gjorda i Amerikans press med Kat, var Jon inte intressead att fullfölja det kontraktet som de hade med produktions bolaget bakom serien, jon, kate +8.

  Detta orsakade splitring mellan jon & kate, kort därefter var han också otrogen med dotter till den numera ökände plastkirurgen som opererade Kates stora eftergravidtetenmage.

  /j

  SvaraRadera
 3. Tänk 8 barn och vara otrogen, varför inte skiljas först.

  SvaraRadera
 4. Har väntat länge på denna skillsmässan.Har aldrig sett på maken en kvinna som Kate som så ofta nervarderar sin man och förolämpar honom.Grattis till ett bättre liv Jon.

  SvaraRadera
 5. håller fullständigt med, tycker kate är mycket nedvärderande mot jon,,fattar inte att han stått ut med det,,

  SvaraRadera
 6. Hej!

  Jag tycker inte alls att Kate är nedvärderande mot Jon. Om man har 8 st barn så måste någon ta ledarrollen som alltid. Jag hade varit precis som Kate om jag och min kille skulle få 8 barn. Så jag tycker inte att man ska trampa ner på henne.

  SvaraRadera
 7. Kate ska vara glad att han stanna så länge han gjorde och en mer dominerande kvinna finns ej bara sitter och gapar att Jon gör si Jon gör så Jon varför gjorde du så

  SvaraRadera
 8. Minna Österwald3 februari 2011 09:49

  Hej! Vet du när dom börjar sända Kate plus 8 i Sverige?

  SvaraRadera
 9. Jag tycker att det är fel att klanka ned på Kate. Har man 8 barn så måste någon ta ledar rollen och det gjorde Kate då Jon inte gjorde det. Jag har 5 barn och hade jag inte ledar rollen här så skulle det vara fullständig kaos här. Sen att i vissa situationer så kunde Kate ha handlat på annat sett men det är lätt att vara efterklok. När man är i en situation som man ser att håller på att barka iväg så måste man ta tag i saker och ting och det gjorde Kate. Jag skulle vilja se hur ni alla är som klankar ner på Kate om ni hade 8 barn. Jag garanterar att det är inte lätt.

  SvaraRadera
 10. just nu går dom gamla avsnitten i repris, IGEN. Boring jag vet, men för alla som är nybakade fans är det en chans att komma igång från början. Avsnitten sänds på TLC, hemsidan finns på: http://www.tv.nu/kanal/tlc
  / J

  SvaraRadera
 11. Hur Kate än var mot Jon, är det inte rätt av honom att vara otrogen. Det är viktigt att prata med sin fru/make om problem och om det är någonting som behöver ändras. Att ha 8 barn är säkert inte lätt och att svika familjen genom otroghet är fel väg att gå. Vad lär man barnen då? Om din partner är dominerande ska man vara otrogen? Man gifter sig sällan med en som är precis som en själv, om Kate är den som tar ledarrollen, så tar han en annan roll och äktenskapet fungerar. Tänk om båda två var likadana....

  SvaraRadera
 12. Hej.
  Jag älskar denna serie.
  Jag kan också tycka att Kate kan vara lite för bossig i bland och låta lite nedvärderande. Men det ger inte Jon en anledning till att vara otrogen. Då får han helt enkelt sätta ner foten och visa vem som är man i huset och säga, att det räcker nu, behandla mig me drespekt eller så går vi åt varsitt håll.
  Men han tog den fega vägen och nu blir tyvärr 8 barn lidande för det.

  SvaraRadera
 13. Jag skulle vilja se alla er som gnäller och klagar ta hand om åtta barn! (Nio med en karl!)

  SvaraRadera
 14. Jag har fem barn och inte bossar jag runt med min man för det! Vi delar på ansvaret för både barn och hem och är bästa vänner ändå. Skulle min man trycka ner mig på samma vis som Kate tryckt ner Jon skulle jag också söka kärlek och bekräftelse på annat håll och skilsmässa vore definitivt ett tänkbart alternativ.

  SvaraRadera
 15. enligt i USA så var Jon otrogen med yngre kvinna

  SvaraRadera
 16. älskar den här serien men vad menar du med att de ska turas om att bo i huset? kate kan vara lite bossig i SERIEN men det är ändå dålig stil av Jon att vara otrogen om man har 8 barn!

  SvaraRadera
 17. Medierna säger att Jon var otrogen, men det finns inga garanterade bevis för att han var det. Även om Kate upplevdes som bossig och tryckte ner honom ibland är det inte rätt av honom att träffa andra, oavsett hur långt han gick med dem. Gör slut med den du är tillsammans med innan du börjar träffa andra (ett råd från en vars kille ville ha kakan och äta upp den).

  De var väl inte rätt för varandra från början, men vad ska man göra när hela världen vänds upp och ner för att man väntar sexlingar. Till alla er som skriver hur många barn ni har och hur det har fungerat i er familj, vare sig maken har hjälpt till eller inte, så är alla förhållanden olika. Det går inte att jämföra på det sättet ni skriver. Om ni har 5 barn och skriver så som ni gör på den här sidan antar jag är ni är vuxna kvinnor, bete er som det då. Alla är inte likadana. Enda skillnaden mellan er och Jon & Kate är att alla deras problem syns i media för hela världen, medan era problem hålls inom fyra väggar. Så snacka inte massa.

  SvaraRadera