onsdag, augusti 26, 2009

att le igen

gör lite ont just nu, men sakta går det framåt med vår sorg över vår Heliga Birma, herrU. Vi har nu varit i Tunisien i 1 dag och vi bor fantastiskt fint på Sas Radisson Resortden lilla paradisön Djerba utanför Saharas kust. Hotellet ligger i houmt souk, precis vid strandkanten och vi bor i en turkos svit där vi från vår markterass ser Medelhavet.

Det susar så där härligt på avstånd och på kvällen kommer brisen och doften från havet till oss. Igår när vi kom fram, byte vi om och gick raka vägen till baren och beställde drinkar och därefter tog vi middag på hotellets bufférestaurang
Ceramique. Eftersom Tunisien har varit gammalt fransk koloni är mat & dryck influerat av det franska köket. Igår kväll hade neonbaren Flamingo Teras live uppträdande med bandet Creole Stars som spelade Michael Jackssons covers samtidigt som de visade hans konserter i bakgrunden. Det hela var stämningsfullt och fint. Jag kommer att lägga ut lite inlägg under tiden jag är här i Tunisien, även om det blir lite glesare än normalt.




foto: jane

1 kommentar:

  1. Åh! Har tänkt på dig senast idag! Ha det sååååå S K Ö N T !!!!!

    KRAM till världens bästa Jane!

    P&K Mirva

    SvaraRadera