torsdag, september 23, 2010

Bomma Blocks
Idag den 23e september nyöppnade Bromma Center
med 3st mäktiga hangarer som rymmer ca 80 butiker och alla de vanliga stora kedjorna. Här kan man nu handla mode, elektronik, inredning, leksaker, hobby samt avnjuta en fika och luncha, så helt klart satsar detta nya centrum på ett upplevelsekoncept.

Tillbyggnaden i denna k-märkt flyghangar från 1948 gör att området nu har 25 000 nya kvadratmeter och byter namn från Bromma Center till Bromma Blocks.Jag om min man håller oss borta till den värsta stormen har blåst över (det var stora horder med besökare här i Bromma under gårdagen) och inväntar lugnet. Vi kommer ändå att åka till Bromma för att som vanligt handla på vår coop, men shoppingcentret får nog vänta lite på mitt besök

Har idag roat mig med att leta fram mönstret för de nya förpackningar som man kommer att kunna se i shoppingbutikerna. Det är det
duktiga folket på Identity Works som har tagit fram detta fina organiska mönstret.
Hittade även denna roliga blogg - 570 rum och kök - som är ett experiment (som startade den 22/9) som genomförs av Elisabeth och Anders (se bild). Dessa två ska bo i Bromma Blocks köpcentrum och har en därmed en ny gemensam bostad på hela 60 000 kvadratmeter. Inte illa med tanke på att de normalt bor i varsin lilla lya i Stockholm.

Eftersom Bromma Blocks påstår sig har " allt du behöver" ska nu dessa två undersöka detta statement och har därför flyttat in på köpcentret för att nu inte lämna området på hundra dagar och nätter. Nu bloggar de om sin uppleves. Jag kommer lite då och då att besöka bloggen bara för att se hur de har det, lite spännande är det allt om det klarar detta.
foto: jane, 570rum&kök, identity works

1 kommentar:

  1. Nu har vi bott på Bromma Blocks i 50 dagar! Vi mår fortfarande bra, har inte blivit tokiga än. :)

    SvaraRadera