söndag, september 05, 2010

these...? they are from Lacoste, baby

Inför denna vintern skidresa ska dessa Arbonne Ski stövlar från Lacoste få följa med mig, de finns bl a hos Brandos för 1199kr. De finns även i snyggrött och svart, fina fina. Jag hade nästan exakt likadana när jag gick i årskurs 3 på lågstadiet fast då hette märket Puma Snowjoggers.
Jag älskade min snowjoggers hela den vintern men redan till nästa år hade jag vuxit ut mina favisar och fick ett par jättefula fodrade bruna gummistövlar (fulchock). Nu har jag chansen att komma över detta skotrauma och uppleva nya vinterminnen i min nya "snowjoggers". Lycka.
foto: brandos

6 kommentarer:

 1. Fulsnygga! :)
  Finns även hos asos :)

  KRAM Mirva

  SvaraRadera
 2. Hej Mirva, åh längtar tills jag får "svampa" runt i dessa mjuka varma mashmellows-skor. Hahha. Vintern kom nu!

  Jaha Asos, måste titta, tack för tipset!
  Love J

  SvaraRadera
 3. Hej igen Jane!

  Måste bara tipsa dig om en sak... som jag skrev tidigare så finns dessa även hos Asos och jag kan väl tycka att färgen på dem svarta är snyggare hos Asos än hos Brandos. Snacka om att jag också blev sugen................! Hos asos ser de ut så här:

  http://images.asos.com/inv/media/3/7/7/1/1201773/black/image1xxl.jpg

  Och! Nu får du med koden ASOSSOFI -20% rabatt på ett köp! Så istället för att betala 1011,88:- sek (som de kostar med frakten i vanliga fall) så betalar du 869,50:- sek inkl. frakt !!!!

  GISSA om jag beställde dem ;))))

  KRAM Mirva

  SvaraRadera
 4. Du är så bäst, nu måste jag också gå in och beställa de svart för att jämföra om de är finare än blå.

  Svarta är ju mer gångbara, passar till allt + superbraig pris. Åhh lycka,nu kan vi vara sko-twins i vinter, härligt. Kram

  SvaraRadera
 5. :) Det är klart att jag alltid tipsar dig om sånt som jag vet att du gillar ;)

  Jag tror helt enkelt att de svarta passar bättre till det mesta. Om du inte har t.ex. en marinblå parkas/skidjacka för då är de blå också fina. Jag har beställt en svart parkas så svarta skor passar bäst tror jag... :)

  KRAM!

  SvaraRadera
 6. Jag är mest kär i de blå för att minns min lyckliga vinter i mina fina snowjoggers. Men ska jämföra med de finnna svart. Ska bli spännande att höra hur du gillar dom och om du e sköna.
  Kram

  SvaraRadera