onsdag, september 08, 2010

Topshop öppnar på SergelgatanOk flickor ni som gillar Topshop kommer att bli glada nu, i februari 2011 öppnar Topshop en 1300 kvadratmeter stor flaggskeppsbutik på Sergelgatan i Stockholm. Det var för ca. 1år sedan som Topshop stängde sin butik när Souk-gallerian stängde. Jag jublar och applåderar av glädje, äntligen kan man får komma "hem" till sin butiken för att shoppa brittiskt mode.
foto:topshop

4 kommentarer:

 1. Hej tjejen :)

  Tack för tipset. Dock var det länge sen jag handlade där. Ibland har jag beställt några saker fr deras hemsida men sen vi flyttade så kan jag längre inte få upp vår nya adress på sidan, jag har försökt på alla möjliga sätt men det verkar som att de inte hittar vårt nya postnr ?! Förresten... de brukar alltid ha roligare grejer i nätet än i butik!

  TREVLIG HELG!

  KRAM Mirva

  SvaraRadera
 2. Hej Gumman, testa med att skriva din adress helt utan åäö och om det ej fungerar maila till TP och påpeka problemet. Ska fungera fint enligt en min arbetskollega som hade samma problem.
  Hoppas det fungerar för TP har my fint online som sagt.

  Kram J♥

  SvaraRadera
 3. Hej Jane,

  Vi har ingen åäö i vår adress :D Varken i gatunamnet eller i ortsnamnet.

  KRAM Mirva

  SvaraRadera
 4. Nej ok, men försök att se om det fungerar om du ändrar postnr alt. maila TP och medd problemet. De lägger in det i sina systm och vips så fungerar det igen. Lycka till nu!
  kram J♥

  SvaraRadera