tisdag, juli 21, 2009

Sagaforms Juicy

igår åkte jag och min man till Cervera i Barkarby för att handla present till bröllopet på lördag. Min man berättade att han hade läst att "Cervera har tecknat avtal om att förvärva merparten av de svenska Duka-butikerna samt NK Glas, Porslin & Kök".



Förutom presenten till svärfar passade vi på att titta på den sommar-rea som butiken har nu, främst var vi intresserad av Sagaform produkter. Hittade "Juicy glas" på rean, 4 pack, 38 cl för 99:- i giftbox, finns även i en större storlek 47cl för 199:-, hittad också ett jättefint tårtfat på hög fot i samma serie. Vi gillar de gröna glasen bäst eftersom vi har valt grönt som vår accentfärg i vårt kök, har 4st Margretheskålar alla i olika nyanser av grönt, gröna skärbrädor osv.

Hemma hos oss är vi definitivt försiktiga med färg, eftersom vi inte vill ha ett hem med många olika stillar/färger utan försöker så långt det går att välja enhetligt. Till vardags använder vi bara vitt porslin från Åhléns och ofärgade glas, till fest använder vi mest vårt
Mateus porslin i färgerna plommon, beige, korallrosa samt grönt.

foto:sagaform

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar