söndag, juli 26, 2009

soft söndag

Snabbbläddrade senaste H&M katalogen och där fanns inga överraskningar direkt, däremot gillade jag ett par saker ur h&m HOME. Idag är en riktigt slappadag, jag ska fortsätta bläddra i några tidningar men annars ska jag nog bara vippa på tårna och ladda inför en till jobbvecka, längtar så mycket till vår semester nu.

foto: jane & hm

4 kommentarer:

  1. Men det fanns en massa bra basplagg; tröjor, toppar mm. Jag bor i basplagg :-D KRAMIS KRAMIS!

    SvaraRadera
  2. Hejhej Jane!
    Du som gillar Rachel Zoe... http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article5566523.ab

    Kramis kramis!

    SvaraRadera
  3. Hej Mirva!
    Mja, jag är innerligt trött på HMs färger och snitt, tycker bara att alla årstidskataloger har ungefär samma stuff. Men i butik kan man fortf om man är riktigt snabb ibland hitta riktiga guldkorn. Men annars har jag börjat shoppa efter basplagg/fesplagg hos Topshop, ASOS mfl. Vill fsk hitta en helt ny still till mig själv för höstern/vintern. Tyvärr får inte H&M katalogen mina pengar denna höst. :-)

    SvaraRadera
  4. Hej Jane!

    Ja, jag håller med dig. Men jag hittade faktiskt några guldkorn till basplagg på Divided idag. Topshop gillar jag med men ASOS eget märke är oftast billigt sk*t...men andra märken kan man ju shoppa fr ASOS. Nu var det länge sen jag beställde nåt därifrån, men fr Topshop har det blivit flera beställningar under våren... :-)

    Kramis kramis!

    SvaraRadera