måndag, juli 27, 2009

Yasuragi Kids

Yasuragi Hasseludden ritat av Yoji Kasajima, är ett japansk spahotell med japansk trädgård som inbjuder besökaren till vandring och vila, rörelse och stillhet. Med sin unika natur vill man skapa möjligheter för besökaren att upptäcka stillhet och komma till självinsikt. Hotellet har 85 rum i helt i japansk stil, sushibar, två restauranger "Teppanyaki och Tokyo" som som båda serverar asiatiskt mat, sakebar, samt en vacker badanläggning. I butiken kan man shoppa b la kimonos, böcker, accessoarer och smycken.


Under perioden 26/6 - 23/8 är hela Yasuragi anpassat för familjen, allt ifrån maten till alla aktiviteter är framtagna för både vuxna och barn. Ta med familjen till Hasseludden och väl framme är det som att ni har landar i Japan. Yasuragi kids innebär att man varje kväll kan sjunga karaoke, gå på filmvisning av Kung Fu Panda, Mamma Mu och den japanska filmen Nausicaa. Man kan också läsa mangaserier i mangahörna eller lära sig teckna manga i rithörnan. Lite senare på kvällen kan man gå lära sig att vika origami eller bygga sin egna drake. Utomhus kan man vandra på samurajstigen som ska vara en rolig och annorlunda upplevelse för hela familjen. Fler aktiviteter och tider finns utsatta på Yasuragis hemsida.
foto: yasuragi

2 kommentarer:

  1. Hej tjejen!

    Min lillebror har varit ihop m. en japanska (som bor i Tokyo) nu i några år och nästa gång de kommer tillsammans till oss så har jag bestämt att åka med dem till Hasseludden. Just nu är brorsan i Tokyo i några månader. Vad gör man inte för lite kärlek... ;-)

    Kramis!

    SvaraRadera
  2. Gud va gullig, kärleken har ju som bekant inga gränser. Du borde följa med till japan nst gg, det ska var en upplevelse utöver det vanliga

    SvaraRadera