söndag, januari 10, 2010

room service - ny säsong


Den 13 januari startar den 16e säsongen av roomservicekanal5. Årets nya designers är Pontus Djanaieff, scenografen Linda Janson och inredaren Jannika Hernelius som du kan läsa mer om här. Som vanligt kommer jag att följa vår kända målare & snickare, och se om de lyckas med att blinga folks hem.

p.s. senaste inlägget om ROOM SERVICE

foto: jane, kanal5 & bigstockphoto

14 kommentarer:

  1. Roomservice har blivit så dålig så man inte vill kolla på det mer. Det handlar inte mer om Johnny och Mattias bara om konstiga designare. Jag vill ha tillbaka riktiga ROOMSERVICE där pojkarna jobbar själva med en inrednings designare.
    Dom tre nya inredningsdesignare har alldeles för massor av färger och konstigheter. Hoppas verkligen få se ett nytt avsnytt av RIKTIGA Romservice annars slutar jag att kolla helt.

    SvaraRadera
  2. Håller helt och hållet med. Vilka stolpskott dom fått med sig. Snacka om att dom totaltförstör rummen dom gör om - herregud!!!!
    Inte ens Johnny & Mattias kan tycka det är snyggt!!

    Jag placerade Roomservice som nr.1 tidigare, men nu är det lägre än lägsta bottenbetyg.

    SvaraRadera
  3. Men så otoligt negativt!
    Det skadar inte att vara lite öppen till sinnes och ta in och uppskatta nya intryck.
    Smaken är naturligtvis som baken som tur är!
    Jag håller definitivt inte med de två tidigare nissarna!

    SvaraRadera
  4. Jag håller inte häller med de första två! Jag tycker att roomservice är jätte bra. Jag tycker att de kommer med nytänkande ideer, skapar något nytt och eget till varje person. De skapar ett personligt hem. Jag har fått jätte mycket insperation av prorammet. jag kollar och tycker att alla ärgrymt duktiga! :)

    SvaraRadera
  5. Jag håller tillviss del med dom två översta. Grejen med roomservice var juh att dom hade olika inredare, om man inte gillade någons inredning så visste man att man skulle få se något annorlunda veckan därpå.
    Nu har dom ju samma inredare varje vecka, och tyvärr gillar inte jag deras stil, så då har man ju förstört hela säsongen.
    Hoppas på att dom går tillbaka till att ha olika inredare, för jag har iaf slutat titta.

    SvaraRadera
  6. Håller med er som vill byta ut inredarna eller ska jag säga inredaren med assistent och clownen som kallas inredare men varken har utbildning, öga eller talang för detta. Tillbaka med dom gamla inredarna eller nya av samma kaliber.

    SvaraRadera
  7. Håller med, skit inredare. Inredarna är väldigt dåligt utbildade i olika tekniker. Som inredare behöver man inte behärska teknikerna eller träslag men man skall väll känna till dom. Det krävs även utbildning som inredare som i alla andra yrken! Mattias är duktik men att kall raka spår i en ek list för sinka är fel.

    SvaraRadera
  8. Nu börjar det likna tv4 kompis tv. Har du någon kompis som kann inreda lite så är vi på, då kostar det inte så mycket. Jäkligt synd, för room service har dom bästa hantverkarna på tv. Mattias och Johnnie är jäkligt bra hantverkare så det är synd att dom inte har mer att säga till om.

    SvaraRadera
  9. Roomservice är fortfarande det absolut bästa inredningsprogrammet, även om man saknar den mest fantastiska av de alla - Jon Eliasson. Av Mattias och Johnnie kan man heller aldrig få nog så keep going grabbar.

    SvaraRadera
  10. byt inredare - såg de första avsnitten på nya säsongen o blev rejält besviken. Har inte tittat förrän idag och jo det är fortfarande lika illa!

    SvaraRadera
  11. Roomservice har alltid varit mitt favorit inredningsprogram & jag har alltid längtat efter varje säsong, men det jag har sett hittills av denna säsongen har varit en riktig besvikelse. Jag tyckte det var mycket bättre när dem hade olika inredare varje gång, mina favoriter var Frida Wanselius & Jon Eliason. Helt ärligt så är jag inte alls förtjust i dem nya inredarna, killen klarar jag inte av över huvud taget, han känns mer som en pajas än inredare tyvärr. Jag hoppas verkligen att dem i kommande säsonger ändrar så att dem har olika inredare varje gång, annars tror jag att dem kommer tappa många tittare.

    SvaraRadera
  12. Från att ha varit bästa inredningsprogrammet till det sämsta på några program, hade det inte varit för Johnnie & Mattias hade det varit ännu mera olidligt att titta på. Ska ni köra nästa säsong med samma inredare slutar jag & många med mig att titta!

    SvaraRadera
  13. Jag tycker de e super duktiga å inspirerande! De skulle gärna få komme hem till mig. Gud vet att jag skulle behöva

    SvaraRadera
  14. varför har dom förstört roomservice med 3 nötter.
    mattias och jhonny är dom som är bra. byt inredare så man kan se på programmet igen.

    SvaraRadera