tisdag, februari 16, 2010

jeansoverall & snickarbyxor

Designern Ralph Lauren är ju kanske mest förknippad med sin klassiska Amerikanska stil och till våren 2010 avviker han inte en tum från sitt koncept. Han gör som så många andra nu och väljer klassiskt blåa-jeans i fler olika skön blåatolkningar och blandar upp det med svart, mörkblått och vitt. Jag är helt kär i hans snickarbyxor, blåa blus, hatt och silvriga sandaler. Vill-ha-snyggt!



Snickarbyxor, overaller och jeans blir stort till våren och sommaren 2010, Jean Paul Gaultier, Roberto Cavalli, Chloé & vår egna Odd Molly har dom i sitt sortiment. Många av lågprisbutikerna har snabbt hakat på trenden och har minst 1 overallmodell i det kommande utbudet. Såg t ex idag att både La Redoute, Mango & Lindex har snickarbyxor i sina kommande kollektioner.

Läste i veckan att den internationella supermodellen Carmen Kass är Lindex nya modell för vårkollektionen 2010, vilken hämtar inspiration från 1980-talet och tidigt 90-tal. Deras lite mer pösiga overall känns intressant men kommer kanske inte passa mig som bara är 160cm kort. Jag kommer däremot att satsa på en blå färgskala med kanske ett par mer pösiga gubbjeans & skor med t-slejf till sommaren.
foto: jane, ralph lauren, lindex, la redoute, mango

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar