fredag, februari 26, 2010

matt nagellack

Fredag idag, och själv har jag svarta naglar fredagen till ära. Men tänkte lite på höstens 2009 stora nageltrend var ju matta lack, man såg mycket guld, mörkblått och grått, grått, grått. En enkelt sätt förutom alla de matta nagellacken är ett matt överlack som ger den där fina matta finishen på naglarna.


Butter London har ett matt underlack " Nail Foundation Flawless Basecoat", 179kr fungerar jättebra som överlack. Budget överlacken med matt finish är China Glaze Matte Magic, för endast 98kr. Fast snyggast enligt mig är Make Up Stores, "Top Coat Matt" för endast 130kr.

Ovan: Scratch Nails Dusty Mocca, 130 kronor för 12 ml.
Nedan: samma lack med ett lager China Glaze Matte Magic, 98 kronor för 9,6 ml.

Foto: sminkbloggen

2 kommentarer:

 1. Hej Jane!

  Köpte du jeansdressen fr Odd Molly? Jag har beställt en rosa sparkly remix blouse... men är inte alls säker att jag ska behålla den. :-D

  KRAM Mirva (som har SLUTAT blogga !!!!)

  SvaraRadera
 2. Hej Mirva!
  Kul att du tittar förbi!

  Du menar Odd Molly snickarbyxor - "Odd Molly Blues Overall"?, nej inte ännu. Jag funderar fortfarande och just nu står det mellan jeans overallen och Odd Mollys jeans klänning #189 Blues dress.

  Var ju helt klar att jag skulle handla en Butterfly Cardigan, men efter att ha pratat med flera "odd molly shoppare" så har jag bestämt mig att jag inte ska köpa koftan. Den är kort i ärmarna även i strkl 3 och väldigt kort i midjan vilket inte direkt är att föredra när man dessutom har bröst.

  Kram J

  SvaraRadera